Last van vlooien in huis? Voorkom een vlooienplaag met professionele hulp!
Vlooien zijn kleine parasieten die zich voeden met het bloed van hun gastheer, wat leidt tot vervelende jeuk en rode bultjes. Niemand wil deze springende beestjes in huis hebben! Een vlooienplaag kan zich echter snel verspreiden, vooral omdat vlooien hun eitjes vaak in tapijten, meubels en beddengoed leggen.
Wil je een vlooienplaag voorkomen? Wacht dan niet te lang met actie ondernemen! Het vroegtijdig inschakelen van een professional is de beste manier om je huis snel en veilig vlooienvrij te maken.
Neem vandaag nog contact met ons op of laat ons je terugbellen voor een grondige vlooienbestrijding. Zo ben je verzekerd van een snelle en effectieve oplossing tegen vlooien in huis!
Vlooien worden meestal het huis binnen gebracht door onze geliefde viervoeters. Maar let op: bedwantsen en vlooien zijn redelijk vergelijkbaar! Hoe weet je of je vlooien of bedwantsen in huis hebt?
Welk probleem je ook hebt, Killbugs kan je helpen. Voor bedwantsen is de aanpak weliswaar heel anders dan voor vlooien. Kijk hier voor een bedwantsen bestrijding
Voor de behandeling
Na je aanvraag contacteren we je telefonisch. We determineren of je met vlooien te maken hebt en informeren je hoe een vlooienplaag kan ontstaan. We gaan samen op zoek naar de oorzaak. In de meeste gevallen kan het probleem herleid worden tot kattenvlooien, aangezien vlooien zich voeden met hun bloed.
We stellen daarna een voorstel voor behandeling voor via ons digitaal signeerplatform. Bij akkoord komt deze opdracht in onze planning te staan waarna je 1 werkdag na ondertekening wordt gecontacteerd om een geschikt moment in te plannen.
Onze expert komt de ruimte inspecteren om te kijken waar de besmettingshaarden zich bevinden. Dan vernevelen we tijdens dat 1e bezoek een bestrijdingsmiddel met lange nawerking. De benevelde vlooien sterven onmiddellijk. Degenen die verstopt zaten op de hond of kat en nadien op de grond vallen, sterven dan ook.
Wat we van jou vragen is dat je de ruimte goed stofzuigt en zeker de plinten en andere naden of kiertjes. Ook zal je huisdier behandeld moeten worden. Bij de apotheker zijn er middeltjes te krijgen, maar het kan dat de vlo hier al resistent tegen is. In dat geval is een bezoek aan de dierenarts noodzakelijk.
Voor de 2e behandeling uitgevoerd kan worden, is het nodig dat de overgebleven eitjes eerst uitkomen vooraleer ze kunnen worden aangepakt. De eitjes overleven namelijk in de verneveling. Een drietal weken later komen we terug voor een tweede behandeling.
Daarnaast is het belangrijk dat er tussen de 2 behandelingen geleefd wordt in het huis. Waarom? De eitjes komen enkel uit als ze trillingen voelen. Geen nood: de contactinsecticide is enkel schadelijk voor de kattenvlo – jijzelf of je huisdier ondervinden er geen last van.